Ξεκλειδώματα

Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να κλειδωθεί κάποιος έξω από το σπίτι του και ίσως αυτό να είναι η αιτία που θα χαλάσει και όλη η μέρα του. Εκείνη την στιγμή είναι που πρέπει να παραμείνετε ήρεμος, διότι οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα και όχι μόνο.

Ξεκλείδωμα Πόρτας:

Έχουμε δει ανθρώπους να σπάνε κυριολεκτικά την πόρτα του σπιτιού τους για να μπούνε μέσα και μετά να επικοινωνούν με εμάς για να έρθουμε να αποκαταστήσουμε την ζημιά. Έχουμε δει ανθρώπους να προσπαθούν μόνοι τους να ανοίξουν την πόρτα και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλάσουν την κλειδαριά. Όλα αυτά φέρνουν επιπλέον έξοδα και άσκοπο χρόνο απο μέρους τους.

Ο Κλειδαράς 2310 888 888 αναλαμβάνει να έρθει στο σπίτι σας και να ανοίξει την πόρτα σε ελάχιστο χρόνο.  Εξυπηρετούμε όλη την Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα 24 ώρες την ημέρα. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας τηλεφωνήσετε.

Άνω Τούμπα ,Άγιος Παύλος, Αμπελόκηποι, Ανάληψη, Άνω Πόλη, Εξωχή, Ευαγγελίστρια, , Εύοσμος, Ηλιούπολη, Καλαμαριά, Κηφισιά, Κορδελιό, Κωνσταντινουπολίτικα, Κάτω Τούμπα, Μενεμένη, Μετέωρα, Νεάπολη, Νέα Ευκαρπία, Παλαιόκαστρο, Πανόραμα, Πύκκα, Σταυρούπολη, Συκές, Φιλύρο, Χαριλάου, Σαράντα Εκκλησιές , Ωραιόκαστρο.

 

Αν θέλετε να αλλάξουμε και την κλειδαριά σας δείτε τις προτεινόμενες κλειδαριές.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ